Фулъм приключи участието си във втори турнир в рамките на няклко дни. След отпадането

...
 Фулъм приключи участието си във втори турнир в рамките на няклко дни. След отпадането
Коментари Харесай

Фулъм отпадна от втори турнир само в рамките на няколко дни

 Фулъм приключи присъединяване си във втори шампионат в рамките на няклко дни. След отпадането от Ливърпул в полуфиналите на Карабао Къп, в този момент " котиджърс " позволиха проваляне вкъщи с 0:2 от отбора на Нюкасъл и напуснаха конкуренцията във ФА Къп. Головете за " свраките " бяха дело на Шон Лонгстаф (39`) и Дан Бърн (61`).

След равностойна първа част " свраките " нанесоха удар в заключителните минути на първата част. Бранителите на Фулъм не се оправиха с изчистването на изсипаната топка в наказателното им поле и тупкащото кожено кълбо стигна до Шон Лонгстаф, който нанесе удар от въздух и не остави шансове на стража Марек Родак. Първоначално имаше подозрения за непозволена игра с ръка от страна на нападател в зелен състезателен екип, какъвто носиха гостите през днешния ден. След преразглеждане на обстановката посредством системата VAR стана ясно, че не е имало нищо изключително и голът бе доказан.

След почивката " котиджърс " натиснаха в опит да изравнят, само че не съумяха да нанесат ранен удар и четвърт час след подновяването на играта позволиха ново попадение. При осъществяване на ъглов удар Родак изпита съмнения и изпусна топката, спасявайки мощен удар, а тъкмо пред него се озова Дан Бърн, който наказа непростимата неточност.

 Домакините въпреки всичко пробваха да се върнат в мача, само че по този начин и не съумяха да стигнат до попадение във вратата на " свраките ", които се прибраха и рядко се пропукваха, а Робинсън и Хименес пропуснаха преференциални благоприятни условия да върнат интригата. В добавеното време пък Кеърни също пропусна положително състояние, с което потвърдиха отпадането си.
 Фулъм - Ливърпул 1:1 в мач от шампионата за Купата на Лигата
Ливърпул се измъкна от сериозни мигове на " Крейвън Котидж " и ще играе край за " Карабао Къп "

" Червените " ще спорят за оценката с Челси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР